За мен Участие в ЕП Публикации Въпроси Екип Контакт
BG | EN
Новини
Информация
Омбудсман
Европейски фондове и проекти
Галерии
Възможности за работа
Връзки
 
 
Всички права, текстове, снимки и видео материали, са запазени и правата принадлежат на Биляна Раева.

Можете да ползвате материали от сайта при следните условия.

web design Zoom Deisgn
powered by
creativedesign.bg

С молебен за здравето на децата започна програмата на Биляна Раева в Сливен


НДСВ представи в Сливен част от листата си на кандидатите за членове на Европейски парламент. Гости на града под Сините камъни бяха кандидатите за евродепутати Биляна Раева, Деси Добрева и Светлозар Дойчев. Посланието и на тримата кандидати беше сливенската общественост да излезе и да гласува на изборите на 7 юни. „Ако ние не гласуваме на 7 юни някой друг ще гласува вместо нас. Тези, които ще гласуват вместо нас ще определят кой ще ни управлява в следващите пет години”, каза Биляна Раева и допълни: „Гласуването е две минути и за тези две минути ще решите кой през следващите пет години ще решава за вашия бюджет, за бюджета на нашата държава, колко ще са високи цените на обаждания ни, на електричеството и за всичко, каквото нас ни касае”.
В днешния 1 юни, когато отбелязваме Деня на детето, по инициатива на НДСВ – Сливен се отслужи молебен за здравето на всички деца в храм „Свети Димитър” в Сливен. Малко по-късно кандидатът за евродепутат
и настоящ член на европейския парламент Биляна Раева се срещна с неправителствени организации в Регионалния център за икономическо развитие. Като едни от най-наболелите въпроси, изтъкнати на срещата с гражданското общество бяха тези на инвалидите и труднодостъпната им среда в града.
На днешното събитие присъстваха народният представител Коста Цонев, областният управител
Христина Чолакова, областният координатор Петър Начев, зам. областните координатори Иван Кушкиев и Пенка Камбурова и общинските координатори на четирите общини в област Сливен.


Language

Show in English language

Мета данни

Темата е публикувана в 01.06.2009 в 17:04 в категория Новини. Можете да следите за нови коментари по нея с помощта на RSS 2.0 синдикиране. Можете да напишете коментар (моля прочетете какво пише над бутона "изпрати" и не изпращайте един и същи коментар няколко пъти, понеже същия се задържа за одобрение), или trackback от вашия сайт.

Коментирай?

Коментарите са валидни само след въвеждане на ансти-спам цифрите.
Коментарите се задържат за одобрение.
Правила за коментиране