За мен Участие в ЕП Публикации Въпроси Екип Контакт
BG | EN
Новини
Информация
Омбудсман
Европейски фондове и проекти
Галерии
Възможности за работа
Връзки
 
 
Всички права, текстове, снимки и видео материали, са запазени и правата принадлежат на Биляна Раева.

Можете да ползвате материали от сайта при следните условия.

web design Zoom Deisgn
powered by
creativedesign.bg

Международният ден на детето отбеляза Биляна Раева в болницата за лечение на деца в Котел


Деца, облечени в жълто посрещнаха евродепутата Биляна Раева с карамфили по време на посещението й в болницата за лечение на деца с церебрална парализа в Котел. Тя зарадва настанените с балони и разговаря с група възрастни пациенти. „Мен ме праща приятел – Деница Димитрова”, сподели Раева за идеята да посети болницата. Тя обсъди с ръководителя на заведението д-р Влахов базата и условията на болницата, в която има 30 легла, а пациентите се приемат чрез клинични пътеки и се настаняват само за 10 дни. В този център, освен деца се приемат и възрастни от централна и източна България. Срещата премина в разговори и за възможността за изграждане на дневен център за рехабилитация към болницата, отдавнашна идея на д-р Влахов.

Програмата на Биляна Раева продължава с официалното представяне на книгата на министър Николай Василев „Енергия” във Варна и с откриването на 17-я международен театрален фестивал „Варненско лято”.


Language

Show in English language

Мета данни

Темата е публикувана в 01.06.2009 в 17:33 в категория Новини. Можете да следите за нови коментари по нея с помощта на RSS 2.0 синдикиране. Можете да напишете коментар (моля прочетете какво пише над бутона "изпрати" и не изпращайте един и същи коментар няколко пъти, понеже същия се задържа за одобрение), или trackback от вашия сайт.

Коментирай?

Коментарите са валидни само след въвеждане на ансти-спам цифрите.
Коментарите се задържат за одобрение.
Правила за коментиране