За мен Участие в ЕП Публикации Въпроси Екип Контакт
BG | EN
Новини
Информация
Омбудсман
Европейски фондове и проекти
Галерии
Възможности за работа
Връзки
 
 
Всички права, текстове, снимки и видео материали, са запазени и правата принадлежат на Биляна Раева.

Можете да ползвате материали от сайта при следните условия.

web design Zoom Deisgn
powered by
creativedesign.bg

Евродепутат кани стажанти в Брюксел


Варненската евродепутатка Биляна Раева отправи покана към млади амбициозни хора от родния си град да кандидатстват за 6-месечен стаж в нейния офис в Брюксел.

Представителката на НДСВ от групата АЛДЕ има 12-членен екип, като 4 сътрудници работят в столицата на алианса. Тя чака CV-та на мераклиите на новия си сайт на адрес: www.bilyianaraeva.eu.

Това е едно от улесненията, които Раева предлага в интернет – обратна връзка с бизнеса, информация за оперативните програми на ЕС, възможности за консултации.

До края на годината във Варна ще заработи инфо-център на Раева, която е председател на Делегацията за отношения с Швейцария, Исландия и Норвегия.

41 млн. лв. може да вземат български проекти, свързани с възобновяеми източници на енергия и екология чрез донори.

„Можем да се възползваме и да привлечем средства, но само ако бързо и качествено напишем проекти“, обясни във Варна Биляна Раева.


Language

Show in English language

Мета данни

Темата е публикувана в 26.11.2007 в 12:30 в категория В медиите. Можете да следите за нови коментари по нея с помощта на RSS 2.0 синдикиране. Можете да напишете коментар (моля прочетете какво пише над бутона "изпрати" и не изпращайте един и същи коментар няколко пъти, понеже същия се задържа за одобрение), или trackback от вашия сайт.

Коментирай?

Коментарите са валидни само след въвеждане на ансти-спам цифрите.
Коментарите се задържат за одобрение.
Правила за коментиране