За мен Участие в ЕП Публикации Въпроси Екип Контакт
BG | EN
Новини
Информация
Омбудсман
Европейски фондове и проекти
Галерии
Възможности за работа
Връзки
 
 
Всички права, текстове, снимки и видео материали, са запазени и правата принадлежат на Биляна Раева.

Можете да ползвате материали от сайта при следните условия.

web design Zoom Deisgn
powered by
creativedesign.bg

Биляна Раева е номинирана за „Жена на годината” в категория „Политика”


Членът на Европейския парламент Биляна Раева бе номинирана за „Жена на годината“ в категория „Политика“ в конкурса на списание „Грация“. За втора поредна година, конкурсът се провежда под патронажа на еврокомисаря по защита на потребителите Меглена Кунева. Биляна Раева е една от петте номинирани жени в политиката през 2007 г., заради избирането й за член на Европейския парламент от НДСВ. Биляна Раева е член на две комисии в Европейския парламент – по икономически и парични въпроси и по социални въпроси. Тя е докладчик по становището за Демографското бъдеще на Европа, докладчик в сянка по две други становища – за безопасни и здравословни условия на труд и за политиката на потребителите 2007-2013 г. На 14 ноември 2007 г. бе избрана за член на Координационната група на Европейския парламент за Лисабонската стратегия от квотата на либералите и демократите за Европа, а на 15 ноември 2007 г. – за председател на Междупарламентарния комитет за Европейското икономическо пространство.

За участие в 12-те категории на конкурса „Жена на годината“ са номинирани над 60 български дами от политиката, бизнеса, модните среди, телевизията, сцената. Официалната церемония по награждаването на спечелилите и връчването на статуетките ще бъде на 9 декември 2007 г. в зала „София“ на „Кемпински Хотел Зографски“ в София. Дотогава всеки ще може да гласува за фаворитката си чрез sms на номер 2216 (1.20 лв. с ДДС). За Биляна Раева можете да дадете гласа си като изпратите sms с текст POL 3, името ви и града ви (всичко на латиница) на номер 2216.


Language

Show in English language

Мета данни

Темата е публикувана в 27.11.2007 в 12:32 в категория България, Новини. Можете да следите за нови коментари по нея с помощта на RSS 2.0 синдикиране. Можете да напишете коментар (моля прочетете какво пише над бутона "изпрати" и не изпращайте един и същи коментар няколко пъти, понеже същия се задържа за одобрение), или trackback от вашия сайт.

Коментирай?

Коментарите са валидни само след въвеждане на ансти-спам цифрите.
Коментарите се задържат за одобрение.
Правила за коментиране