За мен Участие в ЕП Публикации Въпроси Екип Контакт
BG | EN
Новини
Информация
Омбудсман
Европейски фондове и проекти
Галерии
Възможности за работа
Връзки
 
 
Всички права, текстове, снимки и видео материали, са запазени и правата принадлежат на Биляна Раева.

Можете да ползвате материали от сайта при следните условия.

web design Zoom Deisgn
powered by
creativedesign.bg

Ролята на българските евродепутати в ЕП за защита на интересите на България


В радио-дебат в Пловдив днес с представителя от движение НАПРЕД, Слави Георгиев, ерводепутатът Биляна Раева постави акцент върху това какво можем да надградим върху членството си оттук-натък. Тя апелира и за това, да не изваждаме пред Европа проблемите си, а да ги решаваме вътре в страната.
”НДСВ е България на интелигентните лица”, заяви евродепутатът Биляна Раева под аплодисментите на множеството на Централния площад в Стара Загора по-късно днес. Програмата на листата продължи с викторина „Европа ни чува”, където Биляна Раева награди най-добрите и се включи в разговор с представители на медиите в пресклуба на БТА.
По-късно Раева се срещна със старозагорски ученици от горните класове и студенти, които ще гласуват за първи път за Европейски парламент. Тя им обясни системата за преференциално гласуване, както и плюсовете на това да можеш сам да определяш реда в листите. Пред младежите Раева сподели предложението си за падане на роуминг-тарифите, с примера ако фирма в Португалия предлага карта за разговори за 3 цента в Европа, всеки да може да говори евтино, което ще се насърчи конкуренцията в ЕС.
Програмата на листата продължава в Казанлък, където следват среща-дискусия с граждани и представяне на листата на площада „Севтополис” в града.


Language

Show in English language

Мета данни

Темата е публикувана в 04.06.2009 в 18:18 в категория Новини. Можете да следите за нови коментари по нея с помощта на RSS 2.0 синдикиране. Можете да напишете коментар (моля прочетете какво пише над бутона "изпрати" и не изпращайте един и същи коментар няколко пъти, понеже същия се задържа за одобрение), или trackback от вашия сайт.

Коментирай?

Коментарите са валидни само след въвеждане на ансти-спам цифрите.
Коментарите се задържат за одобрение.
Правила за коментиране