За мен Участие в ЕП Публикации Въпроси Екип Контакт
BG | EN
Новини
Информация
Омбудсман
Европейски фондове и проекти
Галерии
Възможности за работа
Връзки
 
 
Всички права, текстове, снимки и видео материали, са запазени и правата принадлежат на Биляна Раева.

Можете да ползвате материали от сайта при следните условия.

web design Zoom Deisgn
powered by
creativedesign.bg

Екип от сътрудници и експерти води в Банско Биляна Раева


Екипът си от сътрудници от Брюксел и България, и експерти по оперативните програми, води в Банско членът на Европейския парламент Биляна Раева между 30 ноември и 2 декември т.г. Работната среща-семинар, организирана със съдействието на организацията за личностно и корпоративно развитие «Ликора», се фокусира върху ефективната комуникация и взаимодействие с експертите от различните инситутиции, както и върху екипността, комуникацията и координацията на иформационните офиси на Биляна Раева в страната.

В работната среща ще участват и асистентите от откритите досега офиси в страната – София, Видин, Враца, Габрово, Горна Оряховица, Пловдив, както и сътрудници, които ще работят в някои от центровете, които предстои да бъдат открити във Варна, Ловеч, Ямбол, Благоевград, Несебър и Свиленград. В офисите граждани, представители на бизнеса, на неправителствените организации, както и на областните и общинските администрации, и медиите, ще могат да получават информация за възможностите за кандидатстване по проекти за средства от Европейския съюз, да се запознаят с дейността на Биляна Раева като член на Европейския парламент, да научат за работата на европейските институции или да се консултират по теми, свързани с Европейския съюз.


Language

Show in English language

Мета данни

Темата е публикувана в 29.11.2007 в 12:39 в категория България, Новини. Можете да следите за нови коментари по нея с помощта на RSS 2.0 синдикиране. Можете да напишете коментар (моля прочетете какво пише над бутона "изпрати" и не изпращайте един и същи коментар няколко пъти, понеже същия се задържа за одобрение), или trackback от вашия сайт.

Коментирай?

Коментарите са валидни само след въвеждане на ансти-спам цифрите.
Коментарите се задържат за одобрение.
Правила за коментиране