За мен Участие в ЕП Публикации Въпроси Екип Контакт
BG | EN
Новини
Информация
Омбудсман
Европейски фондове и проекти
Галерии
Възможности за работа
Връзки
 
 
Всички права, текстове, снимки и видео материали, са запазени и правата принадлежат на Биляна Раева.

Можете да ползвате материали от сайта при следните условия.

web design Zoom Deisgn
powered by
creativedesign.bg

<!–:BG–>��ом и Пл��вен посрещнаха Биляна Раева в деня преди евр��изборите<!–:–>


�� последния ден преди изб��рите евро��епутатът Би��яна Раева избра да ��осети северозападна България, о����където стартира камп��нията ��а НДСВ. По пътя Миз��я-Ло�� об��че п��еднат���� нощ огромн�� п��т��и кратери у����личили 48 км-ровото ра��стоян������ на близо 2 часа път с кола. Неуредените пътищ���� в североза��адна България не са единиче�� случай. По време на обиколката си Биляна Ра������а алармира и за отсечката Карнобат-Суход��л, по която за съжаление се пътув�� по непод��ържан и разби�� път.

���� разходка из тради��ионния съботен паза������ в Лом, на който специално внимание Билян�� Раева отдел�� на стоките родно производство, започна програмата й в дунавския град. Раева ��еше сърд����чно посрещнат�� от км����тицата Пенка Пенкова, канд��да��ът за евродепутат от миналата кампан��я за ев����оизборите на НДСВ Николай Кирилов и народният представите�� ����т Монтана Маргарита Къ����ева.
Общината, �� лицето ���� кметиц��та ��енк�� Пен��ова, има отдавна ��ъздаден�� контакти с Биляна Раева след се��инара за тр��нсгранично��о сътрудничество в Брюксел, орг����низиран от нея миналата година и днеш��ата среща доказа о��личн����те взаимоотношения меж��у евр��депутата н�� и местн��то ръково��ство.
�� офиса на НДСВ Раева се срещ������ с чле��ове и симпатизанти, а по-късно заедно с е��рок��ндида��а П��н��а Н��нкова р��здаде автографи и материали на ра��ходка из града.
Програмата на Бил��на Раева продължава с посещение �� ��ле��ен.


Language

Show in English language

Мета данни

Темата е публикувана в 06.06.2009 в 14:45 в категория Новини. Можете да следите за нови коментари по нея с помощта на RSS 2.0 синдикиране. Коментарите са изключени.

Коментарите по темата са изключени.