За мен Участие в ЕП Публикации Въпроси Екип Контакт
BG | EN
Новини
Информация
Омбудсман
Европейски фондове и проекти
Галерии
Възможности за работа
Връзки
 
 
Всички права, текстове, снимки и видео материали, са запазени и правата принадлежат на Биляна Раева.

Можете да ползвате материали от сайта при следните условия.

web design Zoom Deisgn
powered by
creativedesign.bg

<!–:BG–>Биляна Рае����: ������зи около 10 минути, в които гла��������ваме струват 5 години<!–:–>


„Хората трябва да си дават сметка за това.���, заяви кандидатът за депутат в ЕП Биляна Раева мин����ти след като даде св��я вот. Тя гласува в 11 СИК въ�� Варна, коя��о се намира в училището, в което е учила.
Според досе������ашния Н��СВ-представител в Европарламента, основният мотив пр�� избиран����то н�� евродеп��т������т����те трябв�� да бъдат каче��тв����а ��м. ��ози човек или таз������ груп�� ����ора ще бъдат лицето на ��ълга��ия в Европа и те ще създа��ат имиджа на ��одината, подчерта Раева. На��-важното, по думит�� на Раева, �� 17-те български евродепут��ти през следващите 5 години да градят доброто име н���� ст��аната. На����д с ����о����а да си изво��в��т правото, мнението им да се чува в Страсбург ��ри вз��мането н�� ����ешенията по п��облемите на Обеди��ена Европа. Новите ни депутат�� трябва да нап��авят така, че Бъ��га����ия да бъде н�� само ��ознат�� турис��ическа д��стинац��я, а онз�� пазар, който да бъде предпочетен за развити���� на бизнес – и ев��опей��ки, и световен.


Language

Show in English language

Мета данни

Темата е публикувана в 07.06.2009 в 13:57 в категория Новини. Можете да следите за нови коментари по нея с помощта на RSS 2.0 синдикиране. Коментарите са изключени.

Коментарите по темата са изключени.