За мен Участие в ЕП Публикации Въпроси Екип Контакт
BG | EN
Новини
Информация
Омбудсман
Европейски фондове и проекти
Галерии
Възможности за работа
Връзки
 
 
Всички права, текстове, снимки и видео материали, са запазени и правата принадлежат на Биляна Раева.

Можете да ползвате материали от сайта при следните условия.

web design Zoom Deisgn
powered by
creativedesign.bg

Новият си информационен офис във Враца открива Биляна Раева


С водосвет ще открие новия си Информационен офис във Враца членът на Европейския парламент Биляна Раева утре, 8 декември 2007 г. от 11:00 часа. Офисът се намира на пл. „Христо Ботев“, ул. „Искър“ 2 във Враца. На откриването ще присъстват кметовете на общините във врачанска област, представители на неправителствени организации, бизнеса и граждани.

След откриването на центъра, Биляна Раева организира информационен ден за представяне на Оперативна програма „Регионално развитие“. Лектор ще бъде ръководителят на отдел „Северозападен район на планиране“ към МРРБ – Видин, Боряна Войчева. Срещата има за цел да запознае обществеността, представители на бизнеса, неправителствените организации, областната и общински администрации, и медиите с възможностите за кандидатстване по Оперативна програма „Регионално развитие“.

Информационният ден е част от кампанията на Биляна Раева за представяне на всички Оперативни програми в цялата страна. Такива дни вече са проведени в София, Варна, Видин, Габрово, Горна Оряховица и Враца.


Language

Show in English language

Мета данни

Темата е публикувана в 07.12.2007 в 7:50 в категория Новини. Можете да следите за нови коментари по нея с помощта на RSS 2.0 синдикиране. Можете да напишете коментар (моля прочетете какво пише над бутона "изпрати" и не изпращайте един и същи коментар няколко пъти, понеже същия се задържа за одобрение), или trackback от вашия сайт.

Коментирай?

Коментарите са валидни само след въвеждане на ансти-спам цифрите.
Коментарите се задържат за одобрение.
Правила за коментиране