За мен Участие в ЕП Публикации Въпроси Екип Контакт
BG | EN
Новини
Информация
Омбудсман
Европейски фондове и проекти
Галерии
Възможности за работа
Връзки
 
 
Всички права, текстове, снимки и видео материали, са запазени и правата принадлежат на Биляна Раева.

Можете да ползвате материали от сайта при следните условия.

web design Zoom Deisgn
powered by
creativedesign.bg

Набират кандидати за подготовка на учители по английски език


Българският център за развитие и обучение набира кандидати за курса „Квалификация по чуждоезиково обучение“. Курсът е за подготовка на учители по английски език със стипендии за ромски и други български граждани. Обучението е подходящо за всеки, който желае да се научи да преподава английски език или да развие уменията си в тази област, а инструктурите са лицензирани от Школата за международно обучение.

Предстоящият курс е от 6 март до 2 април 2008 г. в София. В обучението може да участва всеки желаещ, който има завършено средно образование и добро владеене на английски език. Стандартната такса за обучението (т.е. без стипендията) е 510 евро (995 лева).

Пълни стипендии (включително за пътни разходи и настаняване) ще се отпускат на роми, които имат място, където да преподават английски на възрастни след завършването на курса (например читалище, библиотека, клуб, НПО, община, езикова школа, телецентър, бизнес-център). Стипендии ще бъдат достъпни и за други български граждани, които ще използват уменията си в подкрепа на развитието на своята общност. Стипендиите се финансират от Демократичната комисия към Посолството на САЩ в София и Българо-американското общество.

Формулярите за кандидатстване за курса и за стипендия могат да се изтеглят от уебсайта www.bcdt.bg. Формулярът за курса включва кратко есе. Провежда се и интервю на английски език.


Language

Show in English language

Мета данни

Темата е публикувана в 10.12.2007 в 12:53 в категория България, Новини. Можете да следите за нови коментари по нея с помощта на RSS 2.0 синдикиране. Можете да напишете коментар (моля прочетете какво пише над бутона "изпрати" и не изпращайте един и същи коментар няколко пъти, понеже същия се задържа за одобрение), или trackback от вашия сайт.

Коментирай?

Коментарите са валидни само след въвеждане на ансти-спам цифрите.
Коментарите се задържат за одобрение.
Правила за коментиране