За мен Участие в ЕП Публикации Въпроси Екип Контакт
BG | EN
Новини
Информация
Омбудсман
Европейски фондове и проекти
Галерии
Възможности за работа
Връзки
 
 
Всички права, текстове, снимки и видео материали, са запазени и правата принадлежат на Биляна Раева.

Можете да ползвате материали от сайта при следните условия.

web design Zoom Deisgn
powered by
creativedesign.bg

Информационният център на Биляна Раева в Габрово представя ОП „Регионално развитие” през бизнеса


Информационният център на Биляна Раева в Габрово организира днес, в залата на Габровската търговско-промишлена палата, информационен ден по Оперативна програма „Регионално развитие“ за частните предприемачи и бизнеса в града и региона. Това е трети семинар в Габрово, организиран от офиса на Биляна Раева.

Тамара Кулева, ръководител на Северен-централен район за планиране в МРРБ-Русе, ще разясни възможностите за кандидатстване по оперативната програма.

Информационният ден е част от кампанията на Биляна Раева в цялата страна за разясняване на възможностите по седемте оперативни програми. Подобни семинари вече са проведени във Враца, Видин, Горна Оряховица, Габрово и София.


Language

Show in English language

Мета данни

Темата е публикувана в 14.12.2007 в 13:02 в категория България, Новини. Можете да следите за нови коментари по нея с помощта на RSS 2.0 синдикиране. Можете да напишете коментар (моля прочетете какво пише над бутона "изпрати" и не изпращайте един и същи коментар няколко пъти, понеже същия се задържа за одобрение), или trackback от вашия сайт.

Коментирай?

Коментарите са валидни само след въвеждане на ансти-спам цифрите.
Коментарите се задържат за одобрение.
Правила за коментиране