За мен Участие в ЕП Публикации Въпроси Екип Контакт
BG | EN
Новини
Информация
Омбудсман
Европейски фондове и проекти
Галерии
Възможности за работа
Връзки
 
 
Всички права, текстове, снимки и видео материали, са запазени и правата принадлежат на Биляна Раева.

Можете да ползвате материали от сайта при следните условия.

web design Zoom Deisgn
powered by
creativedesign.bg

Представиха ОП „Регионално развитие” пред НПО, туристически и културни организации, и строителни дружества в Габрово


Представители на НПО, туристически организации, културни институции и строителни дружества, които могат да бъдат партньори или подизпълнители в проектите към оперативната програма „Регионално развитие“ участваха в семинар в Габрово, организиран от Биляна Раева и Търговско-промишлената палата.

По време на семинара стана ясно, че регионална туристическа асоциация „Стара планина“ е единствената организация от туристическия бранш в община Габрово, която може самостоятелно да кандидатства за усвояване на средства по оперативната програма. Останалите туристически организации могат да бъдат партньори на други бенефициенти по програмата, каквито са напромер общинските администрации.

Оперативната програма бе представена от Тамара Кулева, ръководител на отдел „Северен централен район за планиране – Русе“ към Министерство на регионалното развитие и благоустройството.


Language

Show in English language

Мета данни

Темата е публикувана в 17.12.2007 в 16:05 в категория Новини. Можете да следите за нови коментари по нея с помощта на RSS 2.0 синдикиране. Можете да напишете коментар (моля прочетете какво пише над бутона "изпрати" и не изпращайте един и същи коментар няколко пъти, понеже същия се задържа за одобрение), или trackback от вашия сайт.

Коментирай?

Коментарите са валидни само след въвеждане на ансти-спам цифрите.
Коментарите се задържат за одобрение.
Правила за коментиране