За мен Участие в ЕП Публикации Въпроси Екип Контакт
BG | EN
Новини
Информация
Омбудсман
Европейски фондове и проекти
Галерии
Възможности за работа
Връзки
 
 
Всички права, текстове, снимки и видео материали, са запазени и правата принадлежат на Биляна Раева.

Можете да ползвате материали от сайта при следните условия.

web design Zoom Deisgn
powered by
creativedesign.bg

Биляна Раева се среща с представители на културните среди във Варна


На 27 декември 2007 г. от 16:00 часа в кафе-театъра на Фестивален и конгресен център Варна, г-жа Биляна Раева, член на Европейския парламент ще се срещне с представители на културните среди във Варна, директори на музеи и галерии, представители на общинската и областна администрация, културни аташета, медии.

Целта на срещата е да бъдат набелязани приоритети, насоки и идеи в културната област във Варна, които г-жа Раева би могла да подкрепи през 2008 г. като член на Европейския парламент. Както и да се обсъдят възможностите за кандидатстване с проекти за финансиране от европейските фондове и организирането на различни кампании за популяризиране на културно-историческото наследство на града.


Language

Show in English language

Мета данни

Темата е публикувана в 21.12.2007 в 11:13 в категория България, Новини. Можете да следите за нови коментари по нея с помощта на RSS 2.0 синдикиране. Можете да напишете коментар (моля прочетете какво пише над бутона "изпрати" и не изпращайте един и същи коментар няколко пъти, понеже същия се задържа за одобрение), или trackback от вашия сайт.

Коментирай?

Коментарите са валидни само след въвеждане на ансти-спам цифрите.
Коментарите се задържат за одобрение.
Правила за коментиране