За мен Участие в ЕП Публикации Въпроси Екип Контакт
BG | EN
Новини
Информация
Омбудсман
Европейски фондове и проекти
Галерии
Възможности за работа
Връзки
 
 
Всички права, текстове, снимки и видео материали, са запазени и правата принадлежат на Биляна Раева.

Можете да ползвате материали от сайта при следните условия.

web design Zoom Deisgn
powered by
creativedesign.bg

Европейската комисия набира до 1 март млади висшисти за стаж


До 1 март 2008 г. Европейската комисия (ЕК) набира кандидати – млади висшисти, за стаж в институцията. Целта на официалния стаж, е Комисията да си осигури за служители млади висшисти с уникален и „от първа ръка“ опит в работата в институцията и с европейските институции като цяло.

В приоритетите на Комисията е да прави такива обучения за младите, с които да се постигне практически опит и знание за всекидневната работа в отделите на Комисията. Идеята е не само да се подпомага работа в мултикултурна, мултиезикова и мултиетническа среда, което допринася за развитие на взаимно разбирателство, доверие и толерантност, но и да се представи европейската интеграция в духа на новото управление, както и да се създаде съзнание за европейско гражданско общество.

С организирането на тези стажове, Комисията печели от идването на млади, ентусиазирани хора, които могат да дадат нов и свеж поглед, и актуално академично знание, за подобряване на работата. Стажът създава общност от млади хора с опит в работа с процедурите, придобит в самата Комисия.

Повече информация за набирането на кандидатите, прочетете ТУК


Language

Show in English language

Мета данни

Темата е публикувана в 22.01.2008 в 12:28 в категория Европарламент, Новини. Можете да следите за нови коментари по нея с помощта на RSS 2.0 синдикиране. Можете да напишете коментар (моля прочетете какво пише над бутона "изпрати" и не изпращайте един и същи коментар няколко пъти, понеже същия се задържа за одобрение), или trackback от вашия сайт.

Коментирай?

Коментарите са валидни само след въвеждане на ансти-спам цифрите.
Коментарите се задържат за одобрение.
Правила за коментиране