За мен Участие в ЕП Публикации Въпроси Екип Контакт
BG | EN
Новини
Информация
Омбудсман
Европейски фондове и проекти
Галерии
Възможности за работа
Връзки
 
 
Всички права, текстове, снимки и видео материали, са запазени и правата принадлежат на Биляна Раева.

Можете да ползвате материали от сайта при следните условия.

web design Zoom Deisgn
powered by
creativedesign.bg

Радио Варна стартира нова рубрика с Биляна Раева и Душана Здравкова


[24 Януари 2008]

Агенция „Днес +“ , Варна

Водещата на обзорното обществено-политическо предаване на Радио Варна „Позиция“ Даниела Иванова ще събере в събота в студиото Душана Здравкова и Биляна Раева – депутати в Европейския парламент. Това ще се случи след 10 часа – в обичайното време на предаването „Позиция“ и ще сложи началото на нова рубрика, която веднъж месечно ще информира слушателите за случващото се в Европейския парламент и за онова, с което българските депутати могат да бъдат полезни на своите съграждани.

Целта е Европарламентът – от нещо далечно и чуждо – да се превърне в добра възможност за решаване на реалните проблеми на всеки един от нас и в коректив на институциите, които остават със заключени врати пред нашите неволи. Защото големите неща в Европа започват от нашата улица, от собствения ни живот, от желанието ни да ги направим.


Language

Show in English language

Мета данни

Темата е публикувана в 24.01.2008 в 12:37 в категория В медиите. Можете да следите за нови коментари по нея с помощта на RSS 2.0 синдикиране. Можете да напишете коментар (моля прочетете какво пише над бутона "изпрати" и не изпращайте един и същи коментар няколко пъти, понеже същия се задържа за одобрение), или trackback от вашия сайт.

Коментирай?

Коментарите са валидни само след въвеждане на ансти-спам цифрите.
Коментарите се задържат за одобрение.
Правила за коментиране