За мен Участие в ЕП Публикации Въпроси Екип Контакт
BG | EN
Новини
Информация
Омбудсман
Европейски фондове и проекти
Галерии
Възможности за работа
Връзки
 
 
Всички права, текстове, снимки и видео материали, са запазени и правата принадлежат на Биляна Раева.

Можете да ползвате материали от сайта при следните условия.

web design Zoom Deisgn
powered by
creativedesign.bg

Биляна Раева: Ние сами трябва да решим проблемите си


Нова добружданска трибуна

Евродепутатката от НДСВ Биляна Раева, която участва в регионалната среща със членове и симпатизанти на партията в Добрич, смята, че страната ни не бива да става популярна в Европа със скандали като дома в Могилино, или гръмналата през последните дни корупция във фонд Републиканска инфраструктура. „Вярно е, казват, че няма лоша реклама, но в момента България не се нуждае от лоша реклама. Това са инциденти, които страната ни трябва да реши сама, със съответни административни мерки“ – каза при посещението си в Добрич евродепутатката. Въпреки разкритите случаи на корупция във фонда, Раева не смята, че ще бъде спряно еврофинансирането за страната ни. В подкрепа на тезата си, че ние сами трябва да решим проблемите си, тя допълни, че не е подкрепила писмото на колегите си евродепутати от ГЕРБ до Франко Фратини по случая Куйович.

Всички наши евродепутати получават по 4 хил. евро месечно, за да плащат наеми на офисите си в страната ни, каза в отговор на журналистическо питане Биляна Раева. „Аз лично в най-скоро време в родната Варна ще открия седмия си офис в страната. Освен това, на всеки от нас месечно се отпускат и по 15 хил. евро за други нужди – наемане на сътрудници, консултанти и други“ – поясни още Раева. Целта с разкриването на офиси е да се популяризира дейността на Евросъюза и структурите му в страната, добави евродепутатката.


Language

Show in English language

Мета данни

Темата е публикувана в 28.01.2008 в 13:47 в категория В медиите. Можете да следите за нови коментари по нея с помощта на RSS 2.0 синдикиране. Можете да напишете коментар (моля прочетете какво пише над бутона "изпрати" и не изпращайте един и същи коментар няколко пъти, понеже същия се задържа за одобрение), или trackback от вашия сайт.

Коментирай?

Коментарите са валидни само след въвеждане на ансти-спам цифрите.
Коментарите се задържат за одобрение.
Правила за коментиране