За мен Участие в ЕП Публикации Въпроси Екип Контакт
BG | EN
Новини
Информация
Омбудсман
Европейски фондове и проекти
Галерии
Възможности за работа
Връзки
 
 
Всички права, текстове, снимки и видео материали, са запазени и правата принадлежат на Биляна Раева.

Можете да ползвате материали от сайта при следните условия.

web design Zoom Deisgn
powered by
creativedesign.bg

Биляна Раева се среща с представители на съюза на слепите в Дряново


Дарик нюз

Биляна Раева, член на Европейския парламент от групата на Алианса на либералите и демократите на Европа ще се срещне днес с представители на регионалния съюз на организацията на слепите в Дряново.

На срещата ще присъстват председателят на съюза Господин Атанасов, с Димитър Габровски – управител на „Техноком Успех“ ЕООД, където работят хора с увредено зрение, и членове на структурата, обединяваща незрящите хора от Габровска, Великотърновска и Ловешка области.

Преди срещата Биляна Раева ще бъде официален гост на откриването на офиса на Europe Direct в Габровската търговско-промишлена палата, където се намира и информационния център на евродепутата за Габровска област. По-късно през деня Раева ще разговаря с кмета на Дряново д-р Иван Николов и председателя на Общинския съвет Ангел Димитров, с които ще дискутира възможностите на общината да усвоява средства от европейските фондове.


Language

Show in English language

Мета данни

Темата е публикувана в 22.02.2008 в 18:48 в категория В медиите. Можете да следите за нови коментари по нея с помощта на RSS 2.0 синдикиране. Можете да напишете коментар (моля прочетете какво пише над бутона "изпрати" и не изпращайте един и същи коментар няколко пъти, понеже същия се задържа за одобрение), или trackback от вашия сайт.

Коментирай?

Коментарите са валидни само след въвеждане на ансти-спам цифрите.
Коментарите се задържат за одобрение.
Правила за коментиране