За мен Участие в ЕП Публикации Въпроси Екип Контакт
BG | EN
Новини
Информация
Омбудсман
Европейски фондове и проекти
Галерии
Възможности за работа
Връзки
 
 
Всички права, текстове, снимки и видео материали, са запазени и правата принадлежат на Биляна Раева.

Можете да ползвате материали от сайта при следните условия.

web design Zoom Deisgn
powered by
creativedesign.bg

Биляна Раева: Нормално е ЕК да спре временно парите по ФАР


Дарик нюз

Съвсем нормално е, при съмнения за корупция, Европейската комисия да спре временно парите по програма ФАР, това каза в Шумен евродепутатът Биляна Раева. Тя подчерта, че тази програма се реализира с пари на европейските данъкоплатци и за това има много сериозни механизми за контрол при разходване на средствата. Биляна Раева каза още, че е по-добре да се спрат плащания, които тепърва трябва да бъдат направени, отколкото парите да се изхарчат и след това да бъдат връщани, както е станало в Ирландия.

Биляна Раева съобщи още, че на 4 март в Европейския парламент ще бъде прожектиран филма за дома в Могилино. Инициативата е на независимият евродепутат Кети Шинот. По повод прожекцията Биляна Раева каза, че тя и нейни колеги са предложили парламента да препоръча на Европейската комисия да бъде направена система за наблюдение на всички домове за деца с увреждания на стария континент. За да се осъществи тази идея, тя трябва да е подкрепена от поне 400 депутати, уточни Раева.


Language

Show in English language

Мета данни

Темата е публикувана в 01.03.2008 в 19:23 в категория В медиите. Можете да следите за нови коментари по нея с помощта на RSS 2.0 синдикиране. Можете да напишете коментар (моля прочетете какво пише над бутона "изпрати" и не изпращайте един и същи коментар няколко пъти, понеже същия се задържа за одобрение), или trackback от вашия сайт.

Коментирай?

Коментарите са валидни само след въвеждане на ансти-спам цифрите.
Коментарите се задържат за одобрение.
Правила за коментиране