За мен Участие в ЕП Публикации Въпроси Екип Контакт
BG | EN
Новини
Информация
Омбудсман
Европейски фондове и проекти
Галерии
Възможности за работа
Връзки
 
 
Всички права, текстове, снимки и видео материали, са запазени и правата принадлежат на Биляна Раева.

Можете да ползвате материали от сайта при следните условия.

web design Zoom Deisgn
powered by
creativedesign.bg

Биляна Раева ще се включи в честванията за 3 март във Варна


В честванията по повод 3 март в родния си град Варна ще се включи Биляна Раева, член на Европейския парламент (АЛДЕ-НДСВ). Раева ще долети специално за празника от Финландия, където представлява Европейския парламент на двудневна среща на Изпълнителния комитет на парламентарната организация Арктически регион.

На 2 март Биляна Раева ще бъде официален гост на Концерта на Академичен ансамбъл за песни и танци при МВД на Руската федерация със специалното участие на Йосиф Кобзон, който ще се проведе във Фестивален и конгресен център Варна. На 3 март, заедно с кмета, представители на общински и областни администрации, общественици и политици, представители на различни организации и граждани, Раева ще участва в празничния молебен за България в Катедрален храм „Свето успение Богородично“. По-късно ще поднесе цветя и венци на паметника на Граф Игнатиев, паметника на украинските войни и паметника на руските войни в Морската градина.


Language

Show in English language

Мета данни

Темата е публикувана в 02.03.2008 в 19:39 в категория България, Новини. Можете да следите за нови коментари по нея с помощта на RSS 2.0 синдикиране. Можете да напишете коментар (моля прочетете какво пише над бутона "изпрати" и не изпращайте един и същи коментар няколко пъти, понеже същия се задържа за одобрение), или trackback от вашия сайт.

Коментирай?

Коментарите са валидни само след въвеждане на ансти-спам цифрите.
Коментарите се задържат за одобрение.
Правила за коментиране