За мен Участие в ЕП Публикации Въпроси Екип Контакт
BG | EN
Новини
Информация
Омбудсман
Европейски фондове и проекти
Галерии
Възможности за работа
Връзки
 
 
Всички права, текстове, снимки и видео материали, са запазени и правата принадлежат на Биляна Раева.

Можете да ползвате материали от сайта при следните условия.

web design Zoom Deisgn
powered by
creativedesign.bg

Български журналисти от регионални медии посетиха Европейския парламент по покана на Биляна Раева


Агенция „Днес +“ , Варна

Делегация от български журналисти от регионалните медии посети Европейския парламент в Брюксел по покана на Биляна Раева, член на Европейския парламент (АЛДЕ-НДСВ). Това е втора делегация от представители на българските медии, която евродепутатът кани в Белгия. Целта на посещението е медиите да се запознаят с административното разпределение и работата на Европейския парламент, както и взаимодействието му с останалите европейски институции. Посещението приключва на 6 март 2008 г.

Основна част от програмата бе семинар на тема „Пътят към един ефикасен европейски пазар на СО2 емисии“, организиран от Биляна Раева и германския й колега Йорго Чацимаркакис. По време на форума, медиите бяха запознати със системата на пазара на вредните емисии в Европа, опитът на Германия, както и с примери от практиката и специфични проекти за използване и трансформиране на вредните емисии.


Language

Show in English language

Мета данни

Темата е публикувана в 06.03.2008 в 19:51 в категория В медиите. Можете да следите за нови коментари по нея с помощта на RSS 2.0 синдикиране. Можете да напишете коментар (моля прочетете какво пише над бутона "изпрати" и не изпращайте един и същи коментар няколко пъти, понеже същия се задържа за одобрение), или trackback от вашия сайт.

Коментирай?

Коментарите са валидни само след въвеждане на ансти-спам цифрите.
Коментарите се задържат за одобрение.
Правила за коментиране