За мен Участие в ЕП Публикации Въпроси Екип Контакт
BG | EN
Новини
Информация
Омбудсман
Европейски фондове и проекти
Галерии
Възможности за работа
Връзки
 
 
Всички права, текстове, снимки и видео материали, са запазени и правата принадлежат на Биляна Раева.

Можете да ползвате материали от сайта при следните условия.

web design Zoom Deisgn
powered by
creativedesign.bg

Информационен офис в Русе открива Биляна Раева


На 8 март 2008 г. в 11:30 часа в клуба на НДСВ в Русе, Биляна Раева, член на Европейския парламент (АЛДЕ-НДСВ) ще открие Информационния си офис. Това е осмият офис в страната на българския депутат в ЕП. До момента такива офиси работят в София, Пловдив, Варна, Враца, Видин, Габрово, Горна Оряховица. Откриването ще започне с водосвет, отслужен от отец Марин.

Биляна Раева ще представи дейността на офиса. В него гражданите на Русе, представителите на неправителствените организации, общините и бизнеса, както и медиите ще могат да получат информация за възможностите за кандидатстване за средства от ЕС, за работата на Биляна Раева и останалите български евродепутати, както и за дейността на европейските институции.

На откриването ще присъстват представители на институциите, бизнеса и гражданския сектор. В 12:10 часа Биляна Раева ще даде брифинг за медиите.


Language

Show in English language

Мета данни

Темата е публикувана в 06.03.2008 в 19:53 в категория България, Новини. Можете да следите за нови коментари по нея с помощта на RSS 2.0 синдикиране. Можете да напишете коментар (моля прочетете какво пише над бутона "изпрати" и не изпращайте един и същи коментар няколко пъти, понеже същия се задържа за одобрение), или trackback от вашия сайт.

Коментирай?

Коментарите са валидни само след въвеждане на ансти-спам цифрите.
Коментарите се задържат за одобрение.
Правила за коментиране