За мен Участие в ЕП Публикации Въпроси Екип Контакт
BG | EN
Новини
Информация
Омбудсман
Европейски фондове и проекти
Галерии
Възможности за работа
Връзки
 
 
Всички права, текстове, снимки и видео материали, са запазени и правата принадлежат на Биляна Раева.

Можете да ползвате материали от сайта при следните условия.

web design Zoom Deisgn
powered by
creativedesign.bg

И на пролет с песен


Област Разград предлага оригинален начин за отбелязване на седмата годишнина от създаването на партия НДСВ – упражняване на ума с есе. Конкурсът е на тема: „Либералната идея в България в условията на равноправно членство в Европейския съюз“. Авторитетното жури, което ще провери оригиналните идеи на участниците включва Биляна Раева, член на Европейския парламент, Станимир Илчев – член на ПГ в НДСВ и говорител на партията и Людмила Виденова – началник на пресцентъра в Централата на НДСВ.
Условия за участие:

Да кандидатстват могат само ученици от 12-ти клас в област Разград

До 7 май т.г., всички желаещи да се включат в конкурса, трябва да предадат есетата си в обем 5-7 стандартни машинописни страници на адрес: София 1000, ул. „Врабча“ 23, с името на конкурса върху плика (важи пощенското клеймо), или на e-mail адрес: konkurs@bilyanaraeva.eu. В писмата си, кандидатите трябва да добавят информация за себе си, електронните си адреси и телефони за обратна връзка.
Наградата за първо място е 300 лв., за второ – 200 лв. и за трето – 100 лв.
Обявяването на резултатите се очаква на 19 май, понеделник, а официалното награждаване от журито ще бъде в навечерието на 24 май.


Language

Show in English language

Мета данни

Темата е публикувана в 04.04.2008 в 22:51 в категория България, Новини. Можете да следите за нови коментари по нея с помощта на RSS 2.0 синдикиране. Можете да напишете коментар (моля прочетете какво пише над бутона "изпрати" и не изпращайте един и същи коментар няколко пъти, понеже същия се задържа за одобрение), или trackback от вашия сайт.

Коментирай?

Коментарите са валидни само след въвеждане на ансти-спам цифрите.
Коментарите се задържат за одобрение.
Правила за коментиране