За мен Участие в ЕП Публикации Въпроси Екип Контакт
BG | EN
Новини
Информация
Омбудсман
Европейски фондове и проекти
Галерии
Възможности за работа
Връзки
 
 
Всички права, текстове, снимки и видео материали, са запазени и правата принадлежат на Биляна Раева.

Можете да ползвате материали от сайта при следните условия.

web design Zoom Deisgn
powered by
creativedesign.bg

Евродепутат връчи удостоверения на държавни служители – специализанти във ВСУ


В-к ЧЕРНО МОРЕ

Във ВСУ „Черноризец Храбър“ успешно приключи многомодулната специализация по публична администрация за действащи административни служители. Тя бе организирана съвместно с Министерството на държавната администрация и административната реформа и Института по публична администрация и европейска интеграция (ИПАЕИ) при Министерския съвет на Република България. Евродепутатът Биляна Раева връчи удостоверенията на 154-те специализанти – държавни служители и експерти.
На тържеството бе дадено началото на новата магистърска програма на ВСУ „Административен капацитет“. В нея се включиха около 40 души от специализантите. Предвижда се в рамките на програмата ВСУ и ИПАЕИ да организират симулационно-обучителна игра по актуални проблеми на развитието на Балканския регион, да работят по проекта „Синергия на Черно море“, както и по други съвместни разработки и изяви.


Language

Show in English language

Мета данни

Темата е публикувана в 07.04.2008 в 22:55 в категория В медиите. Можете да следите за нови коментари по нея с помощта на RSS 2.0 синдикиране. Можете да напишете коментар (моля прочетете какво пише над бутона "изпрати" и не изпращайте един и същи коментар няколко пъти, понеже същия се задържа за одобрение), или trackback от вашия сайт.

Коментирай?

Коментарите са валидни само след въвеждане на ансти-спам цифрите.
Коментарите се задържат за одобрение.
Правила за коментиране