За мен Участие в ЕП Публикации Въпроси Екип Контакт
BG | EN
Новини
Информация
Омбудсман
Европейски фондове и проекти
Галерии
Възможности за работа
Връзки
 
 
Всички права, текстове, снимки и видео материали, са запазени и правата принадлежат на Биляна Раева.

Можете да ползвате материали от сайта при следните условия.

web design Zoom Deisgn
powered by
creativedesign.bg

Колко далеч е Молдова?


В република Молдова днес живеят над 70 хиляди българи – там се намира и една от най-големите български диаспори. От 1 до 3 май, Биляна Раева, член на Европейския парламент, която бе на посещение в страната по покана на г-н Петър Попов, председател на Молдовско-българския бизнес клуб и г-н Михаил Мокан, доайен на групата на депутатите с български произход в парламента на Република Молдова.

На 2 май тържествено беше открит паметник на Иван Вазов в с. Колибабовка. Слово държа и г-жа Раева пред местната общественост, представителите на НПО, българските кметове, групата български депутати, председателя на парламента. Голяма част от направените там снимки ще бъдат включени в изложба за бесарабските българи.


Language

Show in English language

Мета данни

Темата е публикувана в 28.04.2008 в 23:47 в категория България, Новини. Можете да следите за нови коментари по нея с помощта на RSS 2.0 синдикиране. Можете да напишете коментар (моля прочетете какво пише над бутона "изпрати" и не изпращайте един и същи коментар няколко пъти, понеже същия се задържа за одобрение), или trackback от вашия сайт.

Коментирай?

Коментарите са валидни само след въвеждане на ансти-спам цифрите.
Коментарите се задържат за одобрение.
Правила за коментиране