За мен Участие в ЕП Публикации Въпроси Екип Контакт
BG | EN
Новини
Информация
Омбудсман
Европейски фондове и проекти
Галерии
Възможности за работа
Връзки
 
 
Всички права, текстове, снимки и видео материали, са запазени и правата принадлежат на Биляна Раева.

Можете да ползвате материали от сайта при следните условия.

web design Zoom Deisgn
powered by
creativedesign.bg

Либерали от целия свят се събират на Конгрес в Белфаст


55-тият Конгрес на Либералния Интернационал се провежда в момента в Белфаст, северна Ирландия, и ще продължи до 17 май. Биляна Раева, член на Европейския парламент от групата на либералите /АЛДЕ/ и НДСВ, ще присъства и ще обсъжда заедно със свои интернационални колеги в работни групи, уъркшопове и кръгли маси, политическото развитие на либералите, както и отбелязването на разрастващата се идея за либерализма в световен мащаб. Конгресът е под надслов: „Нашето споделено бъдеще” и дава невероятна възможност за дискусии по тази тема на стотиците политици, представители на либерални партии и институциите, които се събират в Белфаст.

Либералите от АЛДЕ /Алианс на либералите и демократите за Европа/, сред които е и г-жа Раева, ще обсъждат приоритетната настояща политика и опитът на различните страни-участнички във форума, в световното управление, свободната търговия в условията на глобализация, както и въпроси за човешките права и социалната справедливост.
Докладът от Конгреса ще бъде написан от видни и изтъкнати политици, представляващи различните региона на света.


Language

Show in English language

Мета данни

Темата е публикувана в 16.05.2008 в 8:22 в категория Европарламент, Новини. Можете да следите за нови коментари по нея с помощта на RSS 2.0 синдикиране. Можете да напишете коментар (моля прочетете какво пише над бутона "изпрати" и не изпращайте един и същи коментар няколко пъти, понеже същия се задържа за одобрение), или trackback от вашия сайт.

Коментирай?

Коментарите са валидни само след въвеждане на ансти-спам цифрите.
Коментарите се задържат за одобрение.
Правила за коментиране