За мен Участие в ЕП Публикации Въпроси Екип Контакт
BG | EN
Новини
Информация
Омбудсман
Европейски фондове и проекти
Галерии
Възможности за работа
Връзки
 
 
Всички права, текстове, снимки и видео материали, са запазени и правата принадлежат на Биляна Раева.

Можете да ползвате материали от сайта при следните условия.

web design Zoom Deisgn
powered by
creativedesign.bg

Информационна кампания за усвояването на средствата от европейските фондове ще се проведе в страната


агенция Фокус, София, Росица Георгиева
Предстои провеждането на поредица инициативи в цялата страна, които да спомогнат за повишаването на информираността на бизнеса, на местната власт и на обществото за начина на усвояване на средствата от европейските фондове. Това каза по време на семинар на тема “Структурните фондове на ЕС за туризма в България” евродепутатът Биляна Раева, предаде репортер на Агенция “Фокус”.

Туризмът в днешно време представлява един междукултурен диалог и е начин за изграждане на имиджа на нашата страна“, каза Раева. Според нея в България има нужда от повече информация за възможностите за изразходването на средствата от фондовете. „Когато се говори за туризъм в България, има три основни понятия. Това са обектите, конкурентоспособността и приходи от туризъм“, каза Раева и допълни, че оперативните програми ще ни помогнат да подобрим тези три основни фактора. Подобряването на обектите, конкурентоспособността и повишаването на приходите ще направи България да подобри имиджа си като туристическа дестинация.


Language

Show in English language

Мета данни

Темата е публикувана в 26.05.2008 в 9:39 в категория В медиите. Можете да следите за нови коментари по нея с помощта на RSS 2.0 синдикиране. Можете да напишете коментар (моля прочетете какво пише над бутона "изпрати" и не изпращайте един и същи коментар няколко пъти, понеже същия се задържа за одобрение), или trackback от вашия сайт.

Коментирай?

Коментарите са валидни само след въвеждане на ансти-спам цифрите.
Коментарите се задържат за одобрение.
Правила за коментиране