За мен Участие в ЕП Публикации Въпроси Екип Контакт
BG | EN
Новини
Информация
Омбудсман
Европейски фондове и проекти
Галерии
Възможности за работа
Връзки
 
 
Всички права, текстове, снимки и видео материали, са запазени и правата принадлежат на Биляна Раева.

Можете да ползвате материали от сайта при следните условия.

web design Zoom Deisgn
powered by
creativedesign.bg

Изкуство, култура и политика намериха общ език


Водени от желанието да намерят ключа към междукултурния диалог, Биляна Раева, член на Европейския парламент и столичната галерия „Агора“, откриха изложба, посветена на интеркултурното сътрудничество на страните от Европейския съюз.Автори са варненските художници Стефан Темелков и Георги Савов с платна живопис и графика. „Изкуството е най-красивият от езиците на междукултурния диалог“, каза Биляна Раева и покани гостите да „поговорят“ на него заедно.

Събитието уважиха Милан Предан, извънреден и пълномощен министър на република Словения в България, както и генералният консул на Турция в Пловдив със съпругата си. На откриването бяха и представители на изкуството, политиката и социалната дейност. Домакините Мария Вълканова, Николай Ненчев и Румяна Константинова изразиха надеждата си за провеждането на още подобни прояви.


Language

Show in English language

Мета данни

Темата е публикувана в 31.05.2008 в 7:51 в категория България, Новини. Можете да следите за нови коментари по нея с помощта на RSS 2.0 синдикиране. Можете да напишете коментар (моля прочетете какво пише над бутона "изпрати" и не изпращайте един и същи коментар няколко пъти, понеже същия се задържа за одобрение), или trackback от вашия сайт.

Коментирай?

Коментарите са валидни само след въвеждане на ансти-спам цифрите.
Коментарите се задържат за одобрение.
Правила за коментиране