За мен Участие в ЕП Публикации Въпроси Екип Контакт
BG | EN
Новини
Информация
Омбудсман
Европейски фондове и проекти
Галерии
Възможности за работа
Връзки
 
 
Всички права, текстове, снимки и видео материали, са запазени и правата принадлежат на Биляна Раева.

Можете да ползвате материали от сайта при следните условия.

web design Zoom Deisgn
powered by
creativedesign.bg

Mediamixx за политици


Поредният медиен фестивал доказа, че с новата си концепция постига повече – и като информация, и като участници.Тази година организаторите поканиха и политици да се включат в панелите. Биляна Раева, член на ЕП, представи доклад за цифровия дивидент и проблемът с Европейската цифровизация до 2012 г. или как един проектодоклад влиза в Европейския парламент и какво става на практика с преминаването от аналогово към цифрово излъчване, както и къде е България на този етап.

От 4-ти до 8-ми юни Албена беше домакин на фестивала, който показа как конгрес, фестивал и пазар могат да си взаимодействат също толкова добре през деня, колкото и на вечерните приеми и партита. Медиите и компаниите имаха възможността да се почувстват конкуренти, приятели и партньори не само помежду си, но и с международните си колеги (Франция, Германия, Гърция, Великобритания, САЩ и т.н).


Language

Show in English language

Мета данни

Темата е публикувана в 07.06.2008 в 7:57 в категория България, Новини. Можете да следите за нови коментари по нея с помощта на RSS 2.0 синдикиране. Можете да напишете коментар (моля прочетете какво пише над бутона "изпрати" и не изпращайте един и същи коментар няколко пъти, понеже същия се задържа за одобрение), или trackback от вашия сайт.

Коментирай?

Коментарите са валидни само след въвеждане на ансти-спам цифрите.
Коментарите се задържат за одобрение.
Правила за коментиране