За мен Участие в ЕП Публикации Въпроси Екип Контакт
BG | EN
Новини
Информация
Омбудсман
Европейски фондове и проекти
Галерии
Възможности за работа
Връзки
 
 
Всички права, текстове, снимки и видео материали, са запазени и правата принадлежат на Биляна Раева.

Можете да ползвате материали от сайта при следните условия.

web design Zoom Deisgn
powered by
creativedesign.bg

[07 Юни 2008] По-разчупен вариант на фестивала ще направят тази година организаторите на „Медиамикс“(4-8 юни). 14-то издание на фестивала ще бъде с нова концепция, участници и на ново място. Целта е да се говори за медии и от името на техните потребители, ако съдим по формата тази година. Като член на Европейския парламент, Биляна Раева е поканена да говори за дигиталната телевизия и новостите по тази тема от Европарламента. Представянето ще се състои на 7 юни, в панел Телевизия с авангардното име: „Дигитална кръв“. Други лектори от България в този панел ще са Иво Атанасов, председател на Комисията по гражданско общество и медии в НС и Веселин Божков, председател на Комисията за регулиране на съобщенията.


По-разчупен вариант на фестивала ще направят тази година организаторите на „Медиамикс“(4-8 юни). 14-то издание на фестивала ще бъде с нова концепция, участници и на ново място. Целта е да се говори за медии и от името на техните потребители, ако съдим по формата тази година. Като член на Европейския парламент, Биляна Раева е поканена да говори за дигиталната телевизия и новостите по тази тема от Европарламента. Представянето ще се състои на 7 юни, в панел Телевизия с авангардното име: „Дигитална кръв“. Други лектори от България в този панел ще са Иво Атанасов, председател на Комисията по гражданско общество и медии в НС и Веселин Божков, председател на Комисията за регулиране на съобщенията.


Language

Show in English language

Мета данни

Темата е публикувана в 07.06.2008 в 7:58 в категория България, Новини. Можете да следите за нови коментари по нея с помощта на RSS 2.0 синдикиране. Можете да напишете коментар (моля прочетете какво пише над бутона "изпрати" и не изпращайте един и същи коментар няколко пъти, понеже същия се задържа за одобрение), или trackback от вашия сайт.

Коментирай?

Коментарите са валидни само след въвеждане на ансти-спам цифрите.
Коментарите се задържат за одобрение.
Правила за коментиране