За мен Участие в ЕП Публикации Въпроси Екип Контакт
BG | EN
Новини
Информация
Омбудсман
Европейски фондове и проекти
Галерии
Възможности за работа
Връзки
 
 
Всички права, текстове, снимки и видео материали, са запазени и правата принадлежат на Биляна Раева.

Можете да ползвате материали от сайта при следните условия.

web design Zoom Deisgn
powered by
creativedesign.bg

Евродепутат Б. Раева откри офис в Благоевград


тв Око, Благоевград

Жителите на Благоевград, Кюстендил и Перник ще могат да се запознават с основните изисквания и начините за кандидатстване по проекти на ЕС чрез директна връзка с Брюксел. Евроконтактът става факт с разкриването на първия офис на български депутат в Европейския парламент в областния център на Пиринско

Биляна Раева официално преряза лентата и оповести човекът, който ще осигурява връзката на жителите на трите области с европейската столица. Доскорошният директор на Спортния тотализатор в Благоевград и активист на НДСВ Красимир Цветанов се заема с нелеката задача да информира интересуващите се от преференциите , които предлага членството на страната ни в ЕС в различните икономически отрасли.

Стартът на инициативата на областното ръководство на НДСВ бе даден с тържествен водосвет, отслужен от Неврокопския митрополит Натанаил. Представители на политическите и обществените кръгове от Югозападна България присъстваха на събитието. „Младите хора в България не знаят достатъчно за ЕС. Те не са информирани и за възможностите, които се отварят пред страната ни след пълноправното членство в общността“. Това подчерта депутатът от НДСВ и заместник-председател на партията Марина Дикова. Тя допълни, че една от основните функции на офиса ще бъде именно да информира младите в тази насока. Колегата й Снежана Гроздилова пък каза, че се надява и партньорите от Перник и Кюстендил да гледат на този офис като на свой и да се възползват от безплатните услуги.

Всеки делничен ден, в административната част на ГУМ новоназначеният евроексперт Красимир Цветанов ще предлага консултациите, припомни Биляна Раева и обеща често да присъства лично на срещите.


Language

Show in English language

Мета данни

Темата е публикувана в 09.06.2008 в 8:00 в категория В медиите. Можете да следите за нови коментари по нея с помощта на RSS 2.0 синдикиране. Можете да напишете коментар (моля прочетете какво пише над бутона "изпрати" и не изпращайте един и същи коментар няколко пъти, понеже същия се задържа за одобрение), или trackback от вашия сайт.

Коментирай?

Коментарите са валидни само след въвеждане на ансти-спам цифрите.
Коментарите се задържат за одобрение.
Правила за коментиране