За мен Участие в ЕП Публикации Въпроси Екип Контакт
BG | EN
Новини
Информация
Омбудсман
Европейски фондове и проекти
Галерии
Възможности за работа
Връзки
 
 
Всички права, текстове, снимки и видео материали, са запазени и правата принадлежат на Биляна Раева.

Можете да ползвате материали от сайта при следните условия.

web design Zoom Deisgn
powered by
creativedesign.bg

Евродепутатът Биляна Раева откри Информационен офис в Благоевград


Дарик нюз, Елина Христова
Евродепутатът Биляна Раева официално откри свой Информационен офис в Благоевград, който е 10-ти за страната.

Офисът се намира в сградата на ГУМ на 6-ти етаж. Той бе осветен от Неврокопския митрополит Натанаил в съслужие със свещенници от благоевградския храм „Въведение Богородично“. На откриването присъстваха народните представители от НДСВ Марина Дикова и Снежана Гроздилова, кметове от областта, представители на държавни и общински институции.

„Надявам се офисът да заработи успешно и да обслужва цяла Югозападна България, като чрез него проблемите на гражданите в Благоевград да станат достояние и на Брюксел“, заяви евродепутатът от НДСВ пред журналисти.

По думите й в информационния офис граждани, бизнесмени, представители на неправителствени организации, както и служители на областните и общинските администрации могат да получават информация за начините за кандидатстване по проекти, финансирани от Европейския съюз, както и да научат повече за работата на европейските институции.

Самата Биляна Раева ще приема и консултира граждани в благоевградския офис поне веднъж месечно. През останалото време на разположение ще бъде Красимир Цветанов, бивш директор на Спортния тотализатор в Благоевград. Над 2000 души са преминали за една година през останалите, разкрити в страната, офиси на Биляна Раева, като са консултирани граждани по 154 проекта.

От 17.30 ч. днес в новия информационен офис ще се проведе семинар по оперативната програма за развитие на селските райони с лектор Ирина Йорданова, експерт в Министерството на земеделието и храните.


Language

Show in English language

Мета данни

Темата е публикувана в 09.06.2008 в 8:02 в категория В медиите. Можете да следите за нови коментари по нея с помощта на RSS 2.0 синдикиране. Можете да напишете коментар (моля прочетете какво пише над бутона "изпрати" и не изпращайте един и същи коментар няколко пъти, понеже същия се задържа за одобрение), или trackback от вашия сайт.

Коментирай?

Коментарите са валидни само след въвеждане на ансти-спам цифрите.
Коментарите се задържат за одобрение.
Правила за коментиране