За мен Участие в ЕП Публикации Въпроси Екип Контакт
BG | EN
Новини
Информация
Омбудсман
Европейски фондове и проекти
Галерии
Възможности за работа
Връзки
 
 
Всички права, текстове, снимки и видео материали, са запазени и правата принадлежат на Биляна Раева.

Можете да ползвате материали от сайта при следните условия.

web design Zoom Deisgn
powered by
creativedesign.bg

Варненски представители в Европейския парламент


Биляна Раева, член на Европейския парламент (АЛДЕ-НДСВ), покани на тридневно посещение (9-11 юни) в Брюксел Борислав Борисов, заместник-кмет на Варна и Петър Радушев, директор на отдел „Международни отношения, проекти и програми“ на община Варна.
Те бяха гости на днешната конференция, организирана от политическата група ALDE, на тема „Усвояването на европейските фондове: уроци от Испания и Ирландия“, която се състоя днес в Европейския парламент.
Утре, по инициатива на Биляна Раева, варненските представители ще се срещнат в Европейския парламент с европейския депутат Jean Marie Beaupuy, член на регионалната комисия на Европейския парламент, депутатите от ЕП Душана Здравкова и Рамона Манеску. Ще бъдат обсъдени въпроси свързани с регионалното развитие, както и темата за крайбрежния туризъм. Очаква се и среща в Европейската комисия между варненските общински представители, г-жа Раева и г-н Карстен Расмусен, който е заместник-началник на отдела на регионалната дирекция на Европейската комисия отговарящ за структурните и кохезионни фондове на Европейския съюз в България. Срещата е организирана от г-жа Раева и на нея ще бъдат обсъдени бъдещи и настоящи водни проекти.


Language

Show in English language

Мета данни

Темата е публикувана в 10.06.2008 в 8:04 в категория Европарламент, Новини. Можете да следите за нови коментари по нея с помощта на RSS 2.0 синдикиране. Можете да напишете коментар (моля прочетете какво пише над бутона "изпрати" и не изпращайте един и същи коментар няколко пъти, понеже същия се задържа за одобрение), или trackback от вашия сайт.

Коментирай?

Коментарите са валидни само след въвеждане на ансти-спам цифрите.
Коментарите се задържат за одобрение.
Правила за коментиране