За мен Участие в ЕП Публикации Въпроси Екип Контакт
BG | EN
Новини
Информация
Омбудсман
Европейски фондове и проекти
Галерии
Възможности за работа
Връзки
 
 
Всички права, текстове, снимки и видео материали, са запазени и правата принадлежат на Биляна Раева.

Можете да ползвате материали от сайта при следните условия.

web design Zoom Deisgn
powered by
creativedesign.bg

10-ти офис в страната откри Биляна Раева


В офиса граждани, представители на бизнеса, на неправителствените организации, както и на областните и общинските администрации, и медиите ще могат да получават информация за възможностите за кандидатстване по проекти за средства от Европейския съюз, да се запознаят с дейността на Биляна Раева като член на Европейския парламент, да научат за работата на европейските институции или да се консултират по теми, свързани с Европейския съюз.
Красимир Цветанов ще завежда приемната на Биляна Раева в Благоевград и ще дава информация на гражданите по въпроси, свързани с оперативните програми, евросредствата и най-вече ще посредник между г-жа Раева и хората, които искат да се свържат с нея.
В края на деня се проведе семинар, организиран от Биляна Раева, с експерта от Министерството на земеделието и храните Ирина Йорданова, която разкри пред заинтересованата публика мерките от Програмата за развитие на селските райони.


Language

Show in English language

Мета данни

Темата е публикувана в 10.06.2008 в 8:05 в категория България, Новини. Можете да следите за нови коментари по нея с помощта на RSS 2.0 синдикиране. Можете да напишете коментар (моля прочетете какво пише над бутона "изпрати" и не изпращайте един и същи коментар няколко пъти, понеже същия се задържа за одобрение), или trackback от вашия сайт.

Коментирай?

Коментарите са валидни само след въвеждане на ансти-спам цифрите.
Коментарите се задържат за одобрение.
Правила за коментиране