За мен Участие в ЕП Публикации Въпроси Екип Контакт
BG | EN
Новини
Информация
Омбудсман
Европейски фондове и проекти
Галерии
Възможности за работа
Връзки
 
 
Всички права, текстове, снимки и видео материали, са запазени и правата принадлежат на Биляна Раева.

Можете да ползвате материали от сайта при следните условия.

web design Zoom Deisgn
powered by
creativedesign.bg

Център за обучение по физика в Казанлък


Идея за развитие на център за обучение на млади физици, подкрепи Биляна Раева, член на Европейския парламент, след консултации с инициатора Теодосий Теодосиев, един от изтъкнатите български учители по физика в България. Близо 11 от първите 12 лауреати на национални олимпиади са негови възпитаници, като първите пет са на световно ниво и вече учат в престижни ВУЗ-ове като „Масачузетс“.
След срещата в Казанлък на „Празника на розата“, Биляна Раева изслуша идеята за проект на г-н Теодосиев, като го насочи към оперативните програми „Регионално развитие“, „Развитие на човешките ресурси“ и „Конкурентноспособност“. Благодарение на нейната консултация, в момента проектът е на етап оформяне и се очаква да изпълни всички технически параметри и да стане реалност.


Language

Show in English language

Мета данни

Темата е публикувана в 13.06.2008 в 8:06 в категория България, Новини. Можете да следите за нови коментари по нея с помощта на RSS 2.0 синдикиране. Можете да напишете коментар (моля прочетете какво пише над бутона "изпрати" и не изпращайте един и същи коментар няколко пъти, понеже същия се задържа за одобрение), или trackback от вашия сайт.

Коментирай?

Коментарите са валидни само след въвеждане на ансти-спам цифрите.
Коментарите се задържат за одобрение.
Правила за коментиране