За мен Участие в ЕП Публикации Въпроси Екип Контакт
BG | EN
Новини
Информация
Омбудсман
Европейски фондове и проекти
Галерии
Възможности за работа
Връзки
 
 
Всички права, текстове, снимки и видео материали, са запазени и правата принадлежат на Биляна Раева.

Можете да ползвате материали от сайта при следните условия.

web design Zoom Deisgn
powered by
creativedesign.bg

Евродепутати на дебат с младите хора в Пловдив


Дарик-Пловдив

Възможностите за професионална реализация на младите хора ще обсъдят днес евродепутатите Илияна Йотова и Биляна Раева със студенти и представители на различни институции, младежки и неправителствени организации, ангажирани с проблема.

Дебатът се организира от Европейския институт и пловдивския екип на Българското Национално Дарик радио. Целта е да се потърси и отговор на въпроса доколко и дали европейските институции и европейските политики могат да помогнат за решаването на проблемите на младите хора.

Дискусията в Пловдив ще се проведе в Заседателната зала на Община Пловдив с участието на и.д. кмет Петко Атанасов, заместник-кмета Георги Шопов и Таня Теохарова, директор на дирекция „Младежки дейности и туризъм“. Модератор ще бъде директорът на Европейския институт Юлиана Николова. Актуална информация за търсенето и предлагането на пазара ще представи Мария Георгиева, директор на Регионалната служба по заетостта в Пловдив. Участие в дискусията ще вземат и Николай Копринков, регионален представител на Държавната агенция за младежта и спорта и Светла Тенова от Центъра за кариерно развитие към ВУ „Земеделски колеж“.


Language

Show in English language

Мета данни

Темата е публикувана в 13.06.2008 в 8:08 в категория В медиите. Можете да следите за нови коментари по нея с помощта на RSS 2.0 синдикиране. Можете да напишете коментар (моля прочетете какво пише над бутона "изпрати" и не изпращайте един и същи коментар няколко пъти, понеже същия се задържа за одобрение), или trackback от вашия сайт.

Коментирай?

Коментарите са валидни само след въвеждане на ансти-спам цифрите.
Коментарите се задържат за одобрение.
Правила за коментиране