За мен Участие в ЕП Публикации Въпроси Екип Контакт
BG | EN
Новини
Информация
Омбудсман
Европейски фондове и проекти
Галерии
Възможности за работа
Връзки
 
 
Всички права, текстове, снимки и видео материали, са запазени и правата принадлежат на Биляна Раева.

Можете да ползвате материали от сайта при следните условия.

web design Zoom Deisgn
powered by
creativedesign.bg

Дебат с млади хора в Пловдив


Биляна Раева участва в дебат, който се проведе в Пловдив на 13 юни, петък, в заседателната зала на общината. Темата, „Професионална реализация в Европа?“, обхвана ученици от професионални гимназии, студенти и представители на младежките организации на основните политически партии. Сред поканените гости бяха колегата й Илияна Йотова,зам.- кметът на Пловдив Георги Шопов, депутатът г-жа Мария Капон, която отправи видео-обръщение и Мария Георгиева,директор на Регионалната служба по заетостта в Пловдив. Модератор на дискусията беше г-жа Юлиана Николова, Директор на Европейски институт. Идеята на събитието е да даде отговор на въпроса доколко европейските институции и политики отговарят на дейстителните проблеми пред професионалната реализация на младите хора.

По-късно през деня Биляна Раева посети градската художествена галерия във Варна, по покана на г-жа Анелия Атанасова от НС, която организира представянето на изложбата-живопис „Градините на цар Фердинанд“.


Language

Show in English language

Мета данни

Темата е публикувана в 13.06.2008 в 8:09 в категория България, Новини. Можете да следите за нови коментари по нея с помощта на RSS 2.0 синдикиране. Можете да напишете коментар (моля прочетете какво пише над бутона "изпрати" и не изпращайте един и същи коментар няколко пъти, понеже същия се задържа за одобрение), или trackback от вашия сайт.

Коментирай?

Коментарите са валидни само след въвеждане на ансти-спам цифрите.
Коментарите се задържат за одобрение.
Правила за коментиране