За мен Участие в ЕП Публикации Въпроси Екип Контакт
BG | EN
Новини
Информация
Омбудсман
Европейски фондове и проекти
Галерии
Възможности за работа
Връзки
 
 
Всички права, текстове, снимки и видео материали, са запазени и правата принадлежат на Биляна Раева.

Можете да ползвате материали от сайта при следните условия.

web design Zoom Deisgn
powered by
creativedesign.bg

По-добра защита за пешеходците и добри условия на пътя


На редовната сесия в Страсбург тази вечер, Биляна Раева ще направи изказване по актуалната тема, която е и тема на доклада на Франческо Ферари (АЛДЕ, Италия). Изказването ще засегне въпросът за въвеждането на по-категорични мерки и законодателство, обогатяващо съществуващите общи стандарти, както и въвеждането на най-добрите европейски практики в задължителна норма за поведение за всички страни членки.

„Смъртността по пътищата е тежък хуманитарен, здравословен, финансов, социален и демографски въпрос“, споделя Раева и допълва, че в перспектива общата политика по пътищата на ЕС ще доведе и до общо-европейска пътна полиция, което би повишило качеството на контрола и мониторинга по пътищата.


Language

Show in English language

Мета данни

Темата е публикувана в 17.06.2008 в 8:11 в категория Европарламент, Новини. Можете да следите за нови коментари по нея с помощта на RSS 2.0 синдикиране. Можете да напишете коментар (моля прочетете какво пише над бутона "изпрати" и не изпращайте един и същи коментар няколко пъти, понеже същия се задържа за одобрение), или trackback от вашия сайт.

Коментирай?

Коментарите са валидни само след въвеждане на ансти-спам цифрите.
Коментарите се задържат за одобрение.
Правила за коментиране