За мен Участие в ЕП Публикации Въпроси Екип Контакт
BG | EN
Новини
Информация
Омбудсман
Европейски фондове и проекти
Галерии
Възможности за работа
Връзки
 
 
Всички права, текстове, снимки и видео материали, са запазени и правата принадлежат на Биляна Раева.

Можете да ползвате материали от сайта при следните условия.

web design Zoom Deisgn
powered by
creativedesign.bg

Семинар в Пловдив


На 28 юли, Биляна Раева откри семинар „Възможностите за използване на средства от европейските Структурни фондове за целите на образованието“ в Регионален педагогически център в Пловдив. Гости бяха директори на училища и представители на училищни настоятелства, представители на СГО в сферата на образованието, журналисти.

Бяха коментирани условията за участие в новите грантови схеми на МОН – 2008 – 2009 г. и как да бъдат изготвени по-добре проектните предложения от Борислав Симеонов – главен експерт от Дирекция „Структурни фондове и международни образователни програми“ в Министерството на образованието и науката и Валерия Нинова – старши експерт в РИО – Пловдив.


Language

Show in English language

Мета данни

Темата е публикувана в 28.07.2008 в 9:27 в категория България, Новини. Можете да следите за нови коментари по нея с помощта на RSS 2.0 синдикиране. Можете да напишете коментар (моля прочетете какво пише над бутона "изпрати" и не изпращайте един и същи коментар няколко пъти, понеже същия се задържа за одобрение), или trackback от вашия сайт.

Коментирай?

Коментарите са валидни само след въвеждане на ансти-спам цифрите.
Коментарите се задържат за одобрение.
Правила за коментиране