За мен Участие в ЕП Публикации Въпроси Екип Контакт
BG | EN
Новини
Информация
Омбудсман
Европейски фондове и проекти
Галерии
Възможности за работа
Връзки
 
 
Всички права, текстове, снимки и видео материали, са запазени и правата принадлежат на Биляна Раева.

Можете да ползвате материали от сайта при следните условия.

web design Zoom Deisgn
powered by
creativedesign.bg

Как България отстоява позициите и интересите си в ЕС ще представи Биляна Раева пред младежи от Швейцария в Брюксел


С презентация по темата как България отстоява националните си интереси и позиции в Евросъюза откри срещата със швейцарски младежи в ЕП Биляна Раева днес.
За пети пореден път про-европейската швейцарска младежка организация (YES) беше в Брюксел, за да опознае функционирането на Европейския съюз на място, както и да се запознае с взаимоотношенията между ЕС и Швейцария. Младежите се срещнаха с Биляна Раева в качеството й на председател на делегацията на ЕП за Швейцария, Норвегия, Исландия и страните от ЕИП (Европейско икономическо пространство) и срещата им премина под формата на дискусия с въпроси. Някои от най-интересните теми са как при едно евентуално присъединяване на Швейцария към ЕС, ще бъдат защитени националните й интереси.
Срещата между евродепутата ни и организацията е част от едноседмичното посещение на швейцарските младежи в Брюксел, което е елемент от по-всеобхватен проект, включващ организирането на семинари в Швейцария.


Language

Show in English language

Мета данни

Темата е публикувана в 09.09.2008 в 12:29 в категория Европарламент, Новини. Можете да следите за нови коментари по нея с помощта на RSS 2.0 синдикиране. Можете да напишете коментар (моля прочетете какво пише над бутона "изпрати" и не изпращайте един и същи коментар няколко пъти, понеже същия се задържа за одобрение), или trackback от вашия сайт.

Коментирай?

Коментарите са валидни само след въвеждане на ансти-спам цифрите.
Коментарите се задържат за одобрение.
Правила за коментиране