За мен Участие в ЕП Публикации Въпроси Екип Контакт
BG | EN
Новини
Информация
Омбудсман
Европейски фондове и проекти
Галерии
Възможности за работа
Връзки
 
 
Всички права, текстове, снимки и видео материали, са запазени и правата принадлежат на Биляна Раева.

Можете да ползвате материали от сайта при следните условия.

web design Zoom Deisgn
powered by
creativedesign.bg

Норвежка делегация се среща утре в Европарламента с Биляна Раева по въпроси за хората с увреждания


Евродепутат Биляна Раева (НДСВ-АЛДЕ) ще се срещне утре в Европарламента с делегация на норвежката федерация на организации за хора с увреждания и хора с хронични заболявания (FFO). Срещата ще започне с презентация на Биляна Раева и ще протече под формата на дискусия с въпроси.

В качеството си на председател на делегацията на ЕП за Норвегия, Швейцария, Исландия и страните от ЕИП (Европейско икономическо пространство) и като член на комисията по заетост и социални въпроси на ЕП, евродепутатът ни ще информира норвежките представители за новините и бъдещите събития в областта на политиките спрямо хората с увреждания, след като беше препоръчана от Европейския форум за хората с увреждания. Друг момент по молба на норвежката група, на който Раева ще обърне внимание, е в какво се състои ежедневната работа на европейските депутати, както и какви отношения имат те с Европейската комисия и лобитата в Брюксел и в България.

Срещата между евродепутатът ни и норвежката група е част от посещението на делегация в Брюксел, което се организира всяка година. FFO е организация, съставена от 69 различни норвежки организации и представлява повече от 320 000 човека в Норвегия.


Language

Show in English language

Мета данни

Темата е публикувана в 11.09.2008 в 12:37 в категория Европарламент, Новини. Можете да следите за нови коментари по нея с помощта на RSS 2.0 синдикиране. Можете да напишете коментар (моля прочетете какво пише над бутона "изпрати" и не изпращайте един и същи коментар няколко пъти, понеже същия се задържа за одобрение), или trackback от вашия сайт.

Коментирай?

Коментарите са валидни само след въвеждане на ансти-спам цифрите.
Коментарите се задържат за одобрение.
Правила за коментиране