За мен Участие в ЕП Публикации Въпроси Екип Контакт
BG | EN
Новини
Информация
Омбудсман
Европейски фондове и проекти
Галерии
Възможности за работа
Връзки
 
 
Всички права, текстове, снимки и видео материали, са запазени и правата принадлежат на Биляна Раева.

Можете да ползвате материали от сайта при следните условия.

web design Zoom Deisgn
powered by
creativedesign.bg

Евродепутатът Биляна Раева се срещна с турския президент


BGNES
Турският президент Абдуллах Гюл се срещна с делегацията на Бюрото на либералите, в която е и евродепутатът от НДСВ Биляна Раева, съобщиха от пресофиса на избраничката.

По време на срещата стана ясно, че отношението на Либералния алианс (ALDE) показва подкрепа за реформите на Турция и бъдещето й на европейски член на Съюза. Президентът Абдуллах Гюл подчертава, че страната му е пример за регион на стабилност и гарант за сигурност особено след конфликтa в Грузия. Либералите подкрепят влизането на Турция в Евросъюза, разбира се, ако тя отговаря на съответните критерии и изисквания. Реформите в съдебната система, в образованието са важно условие. Наскоро приетият от турския парламент Закон за фондациите също беше сред обсъжданите теми. По-късно днес делегацията на либералите ще се срещне с председателя на парламента Кьоксал Топтан и с премиера Реджеб Ердоган.


Language

Show in English language

Мета данни

Темата е публикувана в 18.09.2008 в 12:42 в категория В медиите. Можете да следите за нови коментари по нея с помощта на RSS 2.0 синдикиране. Можете да напишете коментар (моля прочетете какво пише над бутона "изпрати" и не изпращайте един и същи коментар няколко пъти, понеже същия се задържа за одобрение), или trackback от вашия сайт.

Коментирай?

Коментарите са валидни само след въвеждане на ансти-спам цифрите.
Коментарите се задържат за одобрение.
Правила за коментиране