За мен Участие в ЕП Публикации Въпроси Екип Контакт
BG | EN
Новини
Информация
Омбудсман
Европейски фондове и проекти
Галерии
Възможности за работа
Връзки
 
 
Всички права, текстове, снимки и видео материали, са запазени и правата принадлежат на Биляна Раева.

Можете да ползвате материали от сайта при следните условия.

web design Zoom Deisgn
powered by
creativedesign.bg

Председателят на Групата за градско развитие към Европарламента Жан-Мари Бопуи (АЛДЕ) се срещна с либерали от НДСВ по идея на евродепутат Биляна Раева


Биляна Раева (НДСВ-АЛДЕ) инициира среща на 2 октомври в пресцентъра на Фестивалния и конгресен център във Варна, за Жан-Мари Бопуи, френски евродепутат от групата на либералите и член на делегацията на регионалната комисия.
Той се срещна с българските си съмишленици от местното НДСВ, общински съветници, както и с кметове на общини във Варненска област. Основните теми, които засегнаха са еврофондовете, какви са резултатите след посещението на делегацията на регионалната комисия в България, какви са възможностите за градско развитие и градска среда и др.Двамата евродепутати посетиха Варненския свободен университет „Черноризец Храбър“ по покана на Ректора проф.д.ик.н. Анна Недялкова.
Бопуи е председател на Групата за градско развитие в Европейския парламент, чиято основна целта е да постави на преден план проблемите, свързани с градското развитие и жилищните политики, като се стреми да им намери адекватно решение. Тя има 90 партньора, между които и организации на градове, като „Eurocities“, в която Варна членува. През юли т.г. Биляна Раева беше избрана за вицепредседател на интергрупата.


Language

Show in English language

Мета данни

Темата е публикувана в 02.10.2008 в 16:49 в категория Европарламент, Новини. Можете да следите за нови коментари по нея с помощта на RSS 2.0 синдикиране. Можете да напишете коментар (моля прочетете какво пише над бутона "изпрати" и не изпращайте един и същи коментар няколко пъти, понеже същия се задържа за одобрение), или trackback от вашия сайт.

Коментирай?

Коментарите са валидни само след въвеждане на ансти-спам цифрите.
Коментарите се задържат за одобрение.
Правила за коментиране