За мен Участие в ЕП Публикации Въпроси Екип Контакт
BG | EN
Новини
Информация
Омбудсман
Европейски фондове и проекти
Галерии
Възможности за работа
Връзки
 
 
Всички права, текстове, снимки и видео материали, са запазени и правата принадлежат на Биляна Раева.

Можете да ползвате материали от сайта при следните условия.

web design Zoom Deisgn
powered by
creativedesign.bg

Делегация на социалната комисията на Европарламента в Унгария


Евродепутатът Биляна Раева (НДСВ-АЛДЕ) ще бъде на работно посещение с делегация на социалната комисия на Европарламента в Будапеща, Унгария на 3 октомври. Делегацията ще се запознае с условията на живот на ромските общества и с проблемите, с които се сблъскват, както и ще обсъди добрите практики по този казус. Събраната информация ще послужи за написването на доклада на социалната комисия върху социалното положение на ромите и техния достъп до пазара на труда от унгарския евродепутат Магда Ковач (група на социалистите в ЕП) Докладчик в сянка е Биляна Раева.
На 2 декември 2008 доклада ще се гласува в социалната комисия, а през януари 2009 – ще се гласува на пленарна сесия на Европарламента.


Language

Show in English language

Мета данни

Темата е публикувана в 03.10.2008 в 16:50 в категория Европарламент, Новини. Можете да следите за нови коментари по нея с помощта на RSS 2.0 синдикиране. Можете да напишете коментар (моля прочетете какво пише над бутона "изпрати" и не изпращайте един и същи коментар няколко пъти, понеже същия се задържа за одобрение), или trackback от вашия сайт.

Коментирай?

Коментарите са валидни само след въвеждане на ансти-спам цифрите.
Коментарите се задържат за одобрение.
Правила за коментиране