За мен Участие в ЕП Публикации Въпроси Екип Контакт
BG | EN
Новини
Информация
Омбудсман
Европейски фондове и проекти
Галерии
Възможности за работа
Връзки
 
 
Всички права, текстове, снимки и видео материали, са запазени и правата принадлежат на Биляна Раева.

Можете да ползвате материали от сайта при следните условия.

web design Zoom Deisgn
powered by
creativedesign.bg

Работна вечеря, посветена на отношенията с Азербайджан


Биляна Раева, заедно с други евродепутати от България, ще се включи в работна вечеря на неформалната група на ЕП „Приятели на Азербайджан“ днес. Това е първата и основополагаща среща на групата, инициирана от евродепутата Евгени Кирилов. На работната вечеря ще присъства и посланика на Азербайджан към ЕС, както и членовете на азербайджанската делегация към парламентарния комитет за сътрудничество между ЕС и Азербайджан.
Азербайджан играе важна роля в стабилизирането на Кавказ, както е и стратегически партньор за ЕС и спомага за диверсификацията на европейските енергийни източници. Поради тези причини идеята на групата е да развие сътрудничеството и добрите отношения между ЕС и кавказката страна.


Language

Show in English language

Мета данни

Темата е публикувана в 07.10.2008 в 16:52 в категория Европарламент, Новини. Можете да следите за нови коментари по нея с помощта на RSS 2.0 синдикиране. Можете да напишете коментар (моля прочетете какво пише над бутона "изпрати" и не изпращайте един и същи коментар няколко пъти, понеже същия се задържа за одобрение), или trackback от вашия сайт.

Коментирай?

Коментарите са валидни само след въвеждане на ансти-спам цифрите.
Коментарите се задържат за одобрение.
Правила за коментиране