За мен Участие в ЕП Публикации Въпроси Екип Контакт
BG | EN
Новини
Информация
Омбудсман
Европейски фондове и проекти
Галерии
Възможности за работа
Връзки
 
 
Всички права, текстове, снимки и видео материали, са запазени и правата принадлежат на Биляна Раева.

Можете да ползвате материали от сайта при следните условия.

web design Zoom Deisgn
powered by
creativedesign.bg

Младежи ще съпътстват Биляна Раева в ежедневната й работа за ден и половина в Европарламента


Двама членове на Младежката международна камара (JCI) ще бъдат т.нар. на еврожаргон „shadow“ на евродепутата Биляна Раева за ден и половина на 7-и и 8-и октомври в Европарламента.
Инициативата е част от проект, който се осъществява за четвърти път и който дава възможност на млади лидери да се запознаят от близо с работата на европейските институции и европейските политици. Двамата младежи ще съпътстват Биляна Раева в ежедневната й работа в Европейския парламент, като това ще включва присъствие на заседания на комисията по заетост и социални въпроси, на комисията по икономически и парични въпроси, среща на групата на ЕП „Душа за Европа“, среща на политическата група ALDE и др.
JCI е най-голямата федерация в световен мащаб на млади лидери и предприемачи. Основана е преди 63 години, с цел да насърчи младите лидери към мир и международно сътрудничество. Днес JCI съществува в повече от 110 държави с приблизително 200 000 членове.


Language

Show in English language

Мета данни

Темата е публикувана в 07.10.2008 в 16:53 в категория Европарламент, Новини. Можете да следите за нови коментари по нея с помощта на RSS 2.0 синдикиране. Можете да напишете коментар (моля прочетете какво пише над бутона "изпрати" и не изпращайте един и същи коментар няколко пъти, понеже същия се задържа за одобрение), или trackback от вашия сайт.

Коментирай?

Коментарите са валидни само след въвеждане на ансти-спам цифрите.
Коментарите се задържат за одобрение.
Правила за коментиране