За мен Участие в ЕП Публикации Въпроси Екип Контакт
BG | EN
Новини
Информация
Омбудсман
Европейски фондове и проекти
Галерии
Възможности за работа
Връзки
 
 
Всички права, текстове, снимки и видео материали, са запазени и правата принадлежат на Биляна Раева.

Можете да ползвате материали от сайта при следните условия.

web design Zoom Deisgn
powered by
creativedesign.bg

Младежки лидери от ЕС се събират на форум във Варна


На 10 октомври 2008 г., евродепутат Биляна Раева (НДСВ-АЛДЕ) ще бъде лектор на международния семинар на тема „Какво бъдеще за Европа – с или без Лисабонския договор?“. Той се организира от младежката организация на НДСВ (ЛМА) и Младежко Движение за права и свободи в рамките на годишната среща на председателите на младежките организации на Либералната европейска младеж (ЛАЙМЕК).

Представители на младежки либерални партии от Белгия, Дания, Австрия, Естония, Финландия, Германия, Италия, Румъния, Швейцария, Холандия, Швеция, Сърбия и др. ще се включат в конференцията. Срещата ще започне от 9:00 часа в парк-хотел „Златен Плаж“ в к.к. Златни пясъци.
По-късно през деня, Биляна Раева ще се срещне с пенсионери в Габрово и ще посети местността Узана с цел възможности за привличане на инвеститори, както и за развитие на планински туризъм.


Language

Show in English language

Мета данни

Темата е публикувана в 09.10.2008 в 16:56 в категория България, Новини. Можете да следите за нови коментари по нея с помощта на RSS 2.0 синдикиране. Можете да напишете коментар (моля прочетете какво пише над бутона "изпрати" и не изпращайте един и същи коментар няколко пъти, понеже същия се задържа за одобрение), или trackback от вашия сайт.

Коментирай?

Коментарите са валидни само след въвеждане на ансти-спам цифрите.
Коментарите се задържат за одобрение.
Правила за коментиране