За мен Участие в ЕП Публикации Въпроси Екип Контакт
BG | EN
Новини
Информация
Омбудсман
Европейски фондове и проекти
Галерии
Възможности за работа
Връзки
 
 
Всички права, текстове, снимки и видео материали, са запазени и правата принадлежат на Биляна Раева.

Можете да ползвате материали от сайта при следните условия.

web design Zoom Deisgn
powered by
creativedesign.bg

Младежки лидери обсъдиха с министри Лисабонския договор и бъдещето на ЕС


днес+
Над 20 младежки лидери и представители на европейски либерални партии, обсъдиха заедно с Николай Василев – министър на държавната администрация и административната реформа, Джевдет Чакъров – министър на околната среда и водите, Метин Казак и Биляна Раева – депутати в Европейския парламент, групата на АЛДЕ, въпроси свързани с Лисабонския договор и бъдещето на Европейския съюз.

Срещата се проведе днес в кк „Златни пясъци“. Приветствие към участниците отправиха председателят на ЛАЙМЕК Алоуи Ригу, председателят на ЛМА на НДСВ Борис Вардев и председателят на МДПС Корман Исмаилов. За събитието пристигнаха представители на младежки либерални партии от почти всички европейски страни – Белгия, Дания, Австрия, Естония, Финландия, Германия, Италия, Румъния, Щвейцария, Холандия, Швеция, Сърбия и др. като заявиха своята явна подкрепа към двете български младежки либерални организации ЛМА и МДПС.

Младите лидери ще останат до 12 октомври като ще обсъждат в работни групи въпроси свързани с либерализма, световната финансовата криза, Европейското бъдеще в рамките на Лисабонския договор и различни организационни въпроси свързани с Европейската либерална младеж.


Language

Show in English language

Мета данни

Темата е публикувана в 10.10.2008 в 16:57 в категория В медиите. Можете да следите за нови коментари по нея с помощта на RSS 2.0 синдикиране. Можете да напишете коментар (моля прочетете какво пише над бутона "изпрати" и не изпращайте един и същи коментар няколко пъти, понеже същия се задържа за одобрение), или trackback от вашия сайт.

Коментирай?

Коментарите са валидни само след въвеждане на ансти-спам цифрите.
Коментарите се задържат за одобрение.
Правила за коментиране