За мен Участие в ЕП Публикации Въпроси Екип Контакт
BG | EN
Новини
Информация
Омбудсман
Европейски фондове и проекти
Галерии
Възможности за работа
Връзки
 
 
Всички права, текстове, снимки и видео материали, са запазени и правата принадлежат на Биляна Раева.

Можете да ползвате материали от сайта при следните условия.

web design Zoom Deisgn
powered by
creativedesign.bg

<!–:BG–>Изборен ден<!–:–>

Еврокандид��тът на НДСВ Билян���� Рае��а ще гласува в 11:00 часа в ОУ �����в. св. Кирил и М��тодий” във Варна.<!–:BG–>Лом и Плев��н<!–:–><!–:en–>Lom and Pleven<!–:–>

Ден преди избори��е, на 6 юни Биляна Р��ева ще посети ��радове��е Лом �� Пле��ен. В дунавския гра���� т�� ще се срещне �� кметицата ������нка Пенков��, общи��ската и местна у��рава, членове и симпатизан��и на НДСВ в офиса на партият�� от 9 часа. Следва разх��дка из пазар�� в Лом и срещи с хорат��. Програм��та н�� е��������депу��ата ще завърши със срещ���� в Плевен.Димитровград

На 5 юни, петък, Биляна Раева ще посети библиотеката в Димитровград и ще дари компютри за читалнята.
В 10:40 ч., в сградата на общината тя ще се срещне с Димитровградския клуб на интелектуалците и културни дейци.
От 11:30ч. до 12:30ч. г-жа Раева организира евровикторина. Ученици от Езиковата гимназия, Математическата гимназия и Димитровградския ученически парламент ще отговарят на въпроси за Европейския съюз и Европейския парламент.Казанлък и Стара Загора

На 4 юни Биляна Раева ще посети Казанлък и Стара Загора за официалното закриване на кампанията на НДСВ, заедно с членовете на листата. От 10 часа тя ще участва в радио-дебат на БНР-Пловдив на тема „Ролята на българските евродепутати в ЕП за защита на интересите на България“, след което ще се включи в програмата на листата в Стара Загора. От 11 часа членове и симпатизанти ще се съберат на среща-разговор в кафе „Кариби” в центъра на Стара Загора, следва разходка из централната пешеходна алея и от 12.30 часа викторина на тема „Европа ни чува“. Биляна Раева участва с неин въпросник „Евро-тест на Биляна Раева“ в играта , като най-добре представилите се младежи ще получат награди лично от нея, както и от НДСВ.
Официалното закриване ще се състои на площада „Севтополис“ в Казанлък от 19 часа.Кърджали и Варна

На 3 юни, сряда, Биляна Раева ще посети Кърджали. Програмата й в града започва с брифинг в регионалния офис на НДСВ с представители на медиите.
Преди обяд евродепутатът и настоящ кандидат за втори мандат в Европейския парламент ще се срещне с членове и симпатизенти в „Клуба на НДСВ“. Визитата на г-жа Раева ще завърши с разходка из улиците на Кърджали.
Вечерта Биляна Раева ще е в родния си град Варна за да участва в открит дебат с представители на политическите партии „БСП“, „СДС“, „ВМРО“ и „Лидер“. Водещи на събитието ще бъдат Велин Пасков, Росица Пенкова, Даниела Стойнова и Ангел Петричев.Ямбол, Болярово и Елхово

На 2 юни, вторник, от 10 часа евродепутатът, кандидат за втори мандат в Европейския парламент Биляна Раева и членът на евролистата Светлозар Дойчев ще се срещнат със студенти от Техническия колеж в Ямбол. Тема на дискусията ще бъде “Членството ни в Европейския съюз – възможности за реализация и обучение на младите хора”.

Денят ще продължи със среща в Болярово от 12.30 часа, където г-жа Раева, заедно с народния представител Минчо Спасов, ще гостуват на бизнес-дамата Тонка Маркова. Следва среща в Елхово със симпатизанти от града и областта.
В 16.00 часа Биляна Раева и членове на листата ще запалят свещ в храма „Св. Николай Чудотворец” в Ямбол. След това еврокандидатите ще направят разходка в централната част на града по ул. „Г. С. Раковски”, а от 18.30 часа е официалното представяне на листа в зала НТС /научно – технически съюз/ ул.”Джон Попов”.Сливен, Котел и Варна

На 1 юни, понеделник, Биляна Раева заедно с представителите на листата, областни и общински представители, членове и симпатизанти на НДСВ ще присъстват на молебен за здравето на децата по случай Ден на детето в Сливен.
Точно в 12 часа на обяд ще стартира представянето на листата. Един час по-късно под мотото „На чаша кафе“ ще премине срещата на Биляна Раева с журналисти.
След медийното събитие евродепутатът и кандидат с номер 4 за евроизборите ще посети болницата за лечение на деца с церебрална парализа в Котел.
Вечерта г-жа Раева ще присъства на официалното представяне на книгата „Енергия“ на министър Николай Василев във Варна и на откриването на 17-ти международен театрален фестивал „Варненско лято“.Бургас и областта

На 31 май, неделя програмата на Биляна Раева започва със среща в Карнобат, където евродепутатът ще гостува на общинските съветници Диана Илиева и Луиза Трайкова, както и на членове на НДСВ. По-късно, в село Суходол, община Средец тя ще бъде гост на кметския наместник Георги Хубенов, заедно с кметовете на съседните населени места и ще поговорят за това какво работи евродепутата.
В 13.00 часа, в Бургас, Биляна Раева, Меглена Кунева и Станимир Илчев ще дадат пресконференция. След медийното събитие евродепутатът и кандидат с номер 4 за евроизборите ще участва в среща-дискусия на тема „По-малко ограничения за българския бизнес и активна демографска политика“ в Айтос.
Събитията на г-жа Раева до края на деня включват още участие в церемония по издигане на българския и европейския флаг в Морската градина на Бургас, жълто шествие в центъра на града и представяне на листата.Карлово и Пловдив

На 30 май, събота, от 10 часа Биляна Раева ще участва в дебат на тема „Еврофондове“ по Дарик радио.
В ранния следобед г-жа Раева, членове на евролистата, студенти, учители, народни представители, симпатизанти и граждани ще бъдат „на гости“ на скулптура Цвятко Сиромашки в Етнографския музей в Пловдив.
Програмата на евродепутата и номер 4 в листата на НДСВ Биляна Раева ще продължи с поредица от срещи в града на тепетата. Тя, заедно с останалите членове на листата и народни представители ще се срещнат на чаша следобедно кафе с журналисти.
От 16.00 часа ще се проведе среща с представители на бизнеса, членове и симпатизанти, граждани.
Денят ще завърши с жълто шествие по пешеходната зона на Пловдив, представяне на листата и коктейл, даван от Биляна Раева за еврокандидатите от жълтия отбор.Ден на национален траур за загиналите 16 души в трагичния инцидент край Ямбол